1 - 15 august 2003Curs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002

Conferinta Anuala Citrix in Romania a fost ultimul eveniment organizat de GENESYS in prima jumatate a anului si a avut loc joi 6 iunie, la U Business Center.

Din partea Citrix a participat Ondrej Marek, Regional Marketing Manager Eastern Europe, care a prezentat compania Citrix Systems, solutiile oferite sub sloganul "Making the Virtual Workplace Real". Conceptul Virtual Workplace a fost descris ca reprezentand "Digital Office" (aplicatii, informatii, procese, oameni) accesat virtual prin intermediul tehnologiilor Citrix, rezultand disponibilitatea informatiilor oriunde, oricand, pe orice cale / de pe orice echipament.

Solutiile Citrix vizeaza clientii care sunt interesati de interconectarea sediilor distante, de comunicare in timp real cu angajatii "mobili" (cu activitate de teren), de accesul pe scara larga din orice locatie la aplicatii complexe ce ruleaza pe servere puternice aflat la sediul central, toate acestea fara nici un fel de intrerupere, 24/7. In afara de descrierea conceptului Server Based Computing si a familiei MetaFrame XP, prezentarea "Solutii Server Based Computing de la CITRIX" a mai continut informatii despre NFuse Elite - Acces Portal Server si despre serviciile oferite de Citrix: subscription advantage, training, suport si consultanta.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]