1 - 15 august 2003Curs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est


Asociatia Nationalã a Internet Service Providerilor din România a organizat la mijlocul lunii mai un atelier de lucru cu tema "Liberalizarea telecomunicatiilor - Experienta tarilor vecine". Manifestarea a fost dedicata unei mai bune cunoasteri a experientelor prin care au trecut tarile din apropierea României si a impactului pe care liberalizarea telecomunicatiilor în acestea l-a avut asupra pietei si companiilor de telecomunicatii din Cehia, Grecia, Slovacia si Ungaria.

La masa rotunda au participat Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei IT din Camera deputatilor, membrii ai acestei comisii, specialisti din cadrul ministerului de profil, precum si reprezentanti ai principalelor companii de telecomunicatii din România.

Actiunea organizata vine sa completeze implicarea ANISP în elaborarea cadrului general de reglementare a domeniului serviciilor electronice în România, în vederea pregatirii comunitatii furnizorilor de servicii în perspectiva iminentei liberalizari a pietei si a integrarii în structurile europene. ANISP va colabora in continuare cu organismele legal abilitate in promovarea cadrului legislativ adecvat dezvoltarii industriei tehnologiei informatiilor, în special a serviciilor Internet si aducerea acestora la standardele Comunitatii Europene.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]