1 - 15 august 2003Curs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
OracleWorld Copenhaga
24-27 Iunie 2002

Patru zile de educatie, colaborare si inovatie
 
INTEL DEVELOPER FORUM
Spring 2002

Intel Developer Forum, cel mai important eveniment Intel destinat dezvoltatorilor hardware si software, a oferit in acest an - celor peste 1.000 dezvoltatori, ingineri si altor experti tehnici - ocazia de a participa la diverse sesiuni tehnice si prezentari realizate de oficialii Intel pentru a afla previziunile lor in ceea ce priveste convergenta dintre domeniile procesarii si comunicatiilor.
 
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002

Conferinta Anuala Citrix in Romania a fost ultimul eveniment organizat de GENESYS in prima jumatate a anului si a avut loc joi 6 iunie, la U Business Center.
 
Flamingo Road Show se intoarce in 2002

Flamingo Computers a organizat, ĂŪn perioada 9 - 24 mai, deja consacratul sau turneu - Flamingo Computer Road Show 2002. Evenimentul, aflat la cea de-a treia editie, s-a desfasurat in toate orasele din România ĂŪn care exista filiale Flamingo.
 
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est

Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din România a organizat la mijlocul lunii mai un atelier de lucru cu tema "Liberalizarea telecomunicatiilor - Experienta tarilor vecine". Manifestarea a fost dedicata unei mai bune cunoasteri a experientelor prin care au trecut tarile din apropierea României si a impactului pe care liberalizarea telecomunicatiilor ĂŪn acestea l-a avut asupra pietei si companiilor de telecomunicatii din Cehia, Grecia, Slovacia si Ungaria.
 
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"

Pentru a veni in sprijinul clientilor romani de pe piata TI in gasirea si alegerea solutiilor ce vin in intampinarea cerintelor lor de afaceri si care sa conduca la cresterea productivitatii in cadrul organizatiilor, IBM va organiza in Romania roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation".
 
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002

Continuand seria intalnirilor anuale cu partenerii din Romania ai companiei Santa Cruz Operation, joi 30 mai 2002, la U Business Center, Cadera si GENESYS au organizat Conferinta Anuala Caldera International in Romania, aflata la a doua editie.
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŪntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]