1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting (IT)
IT Solutions & Applications
Communication Technologies
Internet & Mobile Internet
Multimedia
SMB / SOHOCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Solutii Thales Navigation de pozitionare globala si navigare prin satelit

A&C INTERNATIONAL SA si Thales Navigation, reprezentata de Gilles Desprez - EMEA Sales Manager, au semnat la Bucuresti contractul privitor la distributia pe teritoriul României a echipamentelor de pozitionare si navigare globala prin satelit, GPS (Geographical Positioning System) si GNSS (Global Navigation Satelitte Systems).

Thales Navigation este unul din liderii mondiali în dezvoltarea si fabricarea de echipamente si solutii GPS, singura companie din lume care furnizeaza echipamente destinate atât utilizatorilor profesionisti, cât si persoanelor particulare.

Datorita performantelor amintite, compania a fost desemnata de Agentia Spatiala Europeana sa participe la dezvoltarea sistemului GPS "Galileo", primul sistem comercial de navigare prin satelit, ce va fi complementar retelei similare de sateliti americani.

Principalele echipamente dezvoltate de Thales Navigation sunt structurate în doua categorii de produse: Magelan Consumer si Ashtech Professional.

Magelan Consumer este o gama de echipamente business si de uz personal pentru pozitionare globala. Cu acestea utilizatorii pot determina cu o precizie de câtiva metri locul în care se afla, fie ca fac alpinism, vâneza, navigheaza, se deplaseaza cu automobilul pe autostrada sau pe teren accidentat.

Solutiile GPS si GNSS dezvoltate sub marca Ashtech sunt adresate profesionistilor din domeniile cadastru, geodezie si cartografie, aparare, constructii, minerit, agricultura, aviatie, industria petroliera si navala.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]