1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting (IT)
IT Solutions & Applications
Communication Technologies
Internet & Mobile Internet
Multimedia
SMB / SOHOCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
America's Army - un nou joc PC

Armata SUA a prezentat, in premiera, un nou joc - "America's Army", o aplicatie pe cat de inovatoare, pe atat de realista, cu ajutorul careia "civilii" pot avea o perspectiva "din interior", si pot juca un rol, bineinteles virtual, in cadrul celei mai importante forte terestre din zilele noastre - U.S. Army.
 
Estimari pentru incasarile Video On Demand: 8,2 miliarde de dolari in 2008

Potrivit ultimelor studii, era "continutului la comanda" este gata sa inceapa, cel putin in ceea ce priveste divertismentul domestic din caminele Statelor Unite.
 
NVIDIA lanseaza NVIDIA Cg Compiler

Corporatia NVIDIA a lansat de curand NVIDIA Cg Compiler, un nou standard al industriei pentrru limbajul de programare Cg graphics. Limbajul Cg este un limbaj de nivel inalt, care le ofera dezvoltatorilor de continut un mediu complet de programare, care usureaza si accelereaza crearea de efecte speciale si de experiente de o calitate cinematice in timp real. NVIDIA Cg Compiler reprezinta, in acest moment, un adevarat salt tehnologic, capabil sa creeze programe de asamblare grafica optimizata pentru efecte vizuale extrem de realiste, desfasurate in timp real.
 
Autodesk Map Series: trei programe ĂŪntr-unul singur

Autodesk Map Series include programele Autodesk Map 5 - pentru crearea si ĂŪntretinerea hartilor, Autodesk Raster Design 3 - pentru integrarea desenelor si a imaginilor raster ĂŪn proiectare si noul Autodesk OnSite - destinat vizualizarii, interogarii si prezentarii datelor spatiale. Printr-o singura interfata simplificata, aplicatia desktop Autodesk OnSite face posibila vizualizarea interactiva a datelor raster si vector provenind din mai multe surse.
 
Solutii Thales Navigation de pozitionare globala si navigare prin satelit

A&C INTERNATIONAL SA si Thales Navigation, reprezentata de Gilles Desprez - EMEA Sales Manager, au semnat la Bucuresti contractul privitor la distributia pe teritoriul României a echipamentelor de pozitionare si navigare globala prin satelit, GPS (Geographical Positioning System) si GNSS (Global Navigation Satelitte Systems).
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŪntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX

OracleWorld Copenhaga
INTEL DEVELOPER FORUM
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002
Flamingo Road Show se intoarce in 2002
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]