1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting (IT)
IT Solutions & Applications
Communication Technologies
Internet & Mobile Internet
Multimedia
SMB / SOHOCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Noua solutie BLUE802 integreaza Bluetooth si Wi-Fi

Intersil Corporation, cea mai mare companie furnizoare de silicon pentru WLAN-uri, si Silicon Wave au anuntat lansarea noii tehnologii Blue802, demonstrata deja de altfel de Microsoft, la conferinta WinHEC 2002 de saptamana trecuta.
 
Alcatel aduce broadband de uz casnic

Alcatel a lansat de curand o solutie de conectare prin fibra optica - Fiber-To-The-User (FTTU) - capabila sa furnizeze comunicatii de mare viteza pentru oricare dintre abonati. Noua oferta, Alcatel 6620, pemite furnizorilor de servicii sa conecteze utilizatorii individuali la sisteme FTTU de foarte mare putere. Cuplati la sistemele Alcatel, operatorii de retea pot beneficia de o solutie completa Alcatel, de la comunicatii la distante mari pana la solutii de uz individual.
 
Parteneriat strategic intre SES GLOBAL si Alcatel Space

SES GLOBAL si Alcatel Space, o companie subsidiara a Alcatel, au anuntat formarea unui parteneriat strategic in vederea unui sistem satelit dual, folosind tehnologia sistemului "Broadband Interactive" al SES (cunoscut si ca BBI), bazata pe standardele DVB-RCS, solutia urmarind sa se impuna pe piata Enterprise europeana.
 
Noi solutii transcoding de la Motorola pentru instalarea produselor wireless

Noi solutii transcoding de la Motorola pentru instalarea produselor wireless
 
Tehnologiile de compresie Ericsson lanseaza perspective noi in 3G

Ericsson a incheiat operatiunile de testare pentru un nou mod de compresie a datelor, numit "Robust Header Compression" (ROHC), dovedit a fi interoperabil cu toate retelele de comunicatii de ultima generatie. Testarea s-a desfasurat in Suedia, ROHC dovedind o performanta sporita cu 50% pentru retelele IP si 3G.
 
Nokia - Siemens colaboreaza pentru standarde deschise

Nokia si Siemens IC Mobile au anuntat incheierea unui acord in vederea unei colaborari viitoare pentru dezvoltarea si implementarea de software dedicat terminalelor mobile, bazat pe standarde deschise.
 
Bluetooth SIG gaseste noi solutii

Bluetooth Special Interest Group (SIG) va adopta doua noi specificatii pentru aplicatii, in efortul de a ajuta dezvoltarea globala a tehnologiei fara fir. Specificatiile includ profilul Hands-Free, o definitie a felului in care trebuie sa functioneze tehnologia wireless Bluetooth, permitandu-le utilizatorilor de telefoane mobile sa le foloseasca in masina - specificatie apartinand Bluetooth SIG car group - si un profil pentru imaging, destinat transmiterii de imagini digitale catre telefoane celulare - specificatie dezvoltata de catre Bluetooth SIG Imaging group.
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŪntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX

OracleWorld Copenhaga
INTEL DEVELOPER FORUM
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002
Flamingo Road Show se intoarce in 2002
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]