1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Oracle
Serviciul 112 poate folosi bazele de date ale operatorilor de telefonie

În ultima perioada au fost purtate mai multe discutii referitoare la problema confidentialitatii datelor abonatilor la un serviciu de telefonie, ĂŪn conditiile ĂŪn care serviciul pentru apeluri de urgenta, 112, va folosi bazele de date ale operatorilor.
 
Noi reglementari pentru serviciile postale din România
Un pas spre armonizarea cu prevederile acquis-ului comunitar

Guvernul a discutat si a aprobat, la sfârsitul lunii ianuarie, mult asteptata Ordonanta privind serviciile postale, care realizeaza armonizarea cadrului de reglementare ĂŪn domeniul serviciilor postale cu prevederile legislatiei europene ĂŪn domeniu. Legislatia existenta pĂŪna ĂŪn prezent ĂŪn sectorul serviciilor postale, Legea nr.83/1996 a serviciilor postale si Ordinul ministrului comunicatiilor nr.226/1997 privind serviciile nerezervate, nu erau armonizate cu prevederile acquis-ului comunitar. Noua ordonanta va abroga si va ĂŪnlocui actuala Lege nr. 83/1996, transpunĂŪnd integral prevederile Directivei 97/67/CE (Postal Services Directive).
 
Senatul a aprobat Legea pentru achizitiile publice prin licitatii electronice

La sfarsitul lunii mai, in plenul Senatului a fost votat textul Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.20/2002 privind achizitiile publice prin licitatii electronice. Legea, aprobata deja de Camera Deputatilor, va fi supusa in continuare unui proces de mediere. Ordonanta nr.20 din 2002 stabileste principiile, cadrul general si conditiile de utilizare a procedurii electronice pentru atribuirea contractelor de achizitie publica, precum si a regulilor generale de utilizare a mijloacelor electronice, in vederea unei mai mari transparente in domeniul achizitiilor publice.
 
Ordonanta de urgenta privind cadrul general de reglementare a comunicatiilor

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a elaborat o noua ordonanta de urgenta, referitoare la cadrul general de reglementare a comunicatiilor, care a fost adoptata in Sedinta de Guvern din 30 mai 2002.
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŪntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX

OracleWorld Copenhaga
INTEL DEVELOPER FORUM
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002
Flamingo Road Show se intoarce in 2002
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]