1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Americanii devin dependenti de laptop-uri


Un studiu asupra a mai mult de 2.400 de utilizatori de calculatoare, initiat si condus de catre corporatia Intel, a descoperit ca americanii isi folosesc laptop-urile in cele mai neobisnuite locuri: la nunti sau la botezuri, in mina sau in varful unui siloz, de la un pod pe care fac autostopul, pana in hotelurile de mana a doua din Amsterdam, sau chiar atunci cand calaresc, mulg o vaca sau construiesc un cotet pentru gaini.

De fapt, americanii au inceput sa le foloseasca, practic, pretutindeni, si de multe ori in timp ce fac alte lucruri. 81% il folosesc in timp ce se uita la televizor, 60% in pat, 54% in timp ce mananca si 48 la suta chiar si atunci cand sunt dezbracati sau in lenjerie.

41% dintre respondenti si-au folosit laptopul in timp ce calatoreau, ca pasager, intr-o masina, 39% la picnicuri in afara orasului, 20% in tren sau in autobuz, iar 18% in timpul calatoriilor in strainatate. Cele doua senzatii descrise cel mai frecvent de catre utilizatori sunt cele de "conectat" si "organizat".

Nevoia americanilor de a fi in permanenta alaturi de calculatorul lor este din ce in ce mai puternica. 64% simt ca este prea riscant sa lase laptopul la garderoba sau sa il transporte ca bagaj, iar 28% il considera ca fiind cel mai pretios obiect pe care il poseda. Mai mult de 50% au regretat cel putin o data ca l-au lasat acasa, iar 29% s-au intors cel putin o data din drum din aceasta cauza.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]