1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
Law



Curs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro




Compania Nationala a Huilei intra Ón sistemul electronic de achizitii publice


La solicitarea Ministerul Industriei si Resurselor, Compania Nationala a Huilei Petrosani a fost inclusa pe lista de institutii care au obligatia de a utiliza sistemul electronic de achizitii publice www.e-licitatie.ro.

„Pentru aceasta companie vor fi organizate licitatii pentru 79 de produse, cîteva exemple fiind: cabluri electrice miniere, utilaje miniere si piese de schimb, diverse materiale, aparate de masura si control, echipamente pentru salvare miniera, diverse echipamente si autoturisme. Va fi primul si singurul caz de licitatie de produse complexe care se va desfasura pîna la extinderea sistemului electronic de achizitii publice.

Decizia de a introduce compania pe lista autoritatilor contractante este un semnal ca situatia acestei societati de pîna acum e inacceptabila pentru întregul Guvern al României," a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.



[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]