1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
www.upgradepc.ro - 80.000 de vizitatori in prima luna


Cel mai nou site al firmei Flamingo Computers inregistreaza dupa prima luna de functionare 80.000 de vizitatori. Axat în principal pe upgrade de componente si vânzari de produse online din lichidari de stoc, www.upgradepc.ro ofera vizitatorilor acces la promotii speciale, cele mai avantajoase produse ale momentului, cu afisare de stoc, pret de catalog si pret special pentru produsele aflate în lichidari de stoc. Cu o interfata intuitiva, site-ul introduce vizitatorul în universul IT, de unde nu lipsesc articole si un forum de specialitate precum si suportul tehnic gratuit al specialistilor Flamingo pentru asamblarea de PC-uri, alegerea solutiei IT optime sau upgrade-ul propriului sistem de calcul.

O alta noutate este programul "Construieste-ti propriul calculator", cu ajutorul caruia vizitatorul site-ului îsi alege componentele, le comanda online si apoi, îndrumat de personalul tehnic Flamingo, îsi va construi singur propriul calculator. În plus, va primi gratuit prima lectie de asamblare PC, lectie care îi va folosi în viitor la upgrade-uri si depanari minore ale sistemului.

Odata alese produsele dorite, vizitatorul site-ului poate beneficia si de o gama larga servicii ce cuprinde servicii de închiriere, de conectare Internet si GSM, sau servicii tehnice complete.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]