1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Oracle
Compaq
 
Reclamele invadeaza din nou Internetul

Un raport Nielsen/NetRatings arata ca numarul de reclame unice online a crescut in prima parte a anului 2002 - un semn ca piata muribunda a publicitatii online si-ar putea reveni. Din ianuarie pana in aprilie, numarul de reclame unice online a crescut cu 33% - de la 52.530 la 69.838. Cifrele au fost raportate de serviciul AdRelevance de masurare a publicitatii, pe care Nielsen/NetRatings l-a cumparat de la Jupiter Media Metrix.
 
Google se implica in dezvoltarea cautarii experimentale

Google a lansat la sfarsitul lui mai doua situri pentru a dezvolta tehnologiile de cautare experimentala si navigare.
 
Compania Nationala a Huilei intra ĂŪn sistemul electronic de achizitii publice

La solicitarea Ministerul Industriei si Resurselor, Compania Nationala a Huilei Petrosani a fost inclusa pe lista de institutii care au obligatia de a utiliza sistemul electronic de achizitii publice www.e-licitatie.ro.
 
Politia din Chicago lupta ajutata de instrumente Oracle

Adunand mai mult de jumatate din numarul de crime din statul Illinois, Departamentul de Politie din Chicago (CPD) detine un record extrem de trist. Un volum impresionant de incidente - ce include o medie de 800 de arestari pe zi si circa 5 milioane de apeluri la serviciul de urgenta 911- implica un efort pe masura pentru procesarea eficienta a datelor. Gratie unui sistem informatic modern construit pe arhitectura Oracle si a celui mai performant pachet de instrumente de dezvoltare pentru aplicatiile specifice, Politia din Chicago a obtinut importante reduceri de costuri, materiale si timp, ceea ce a permis ofiterilor activi sa se implice mai bine in combaterea activitatii infractionale.
 
www.upgradepc.ro - 80.000 de vizitatori in prima luna

Cel mai nou site al firmei Flamingo Computers inregistreaza dupa prima luna de functionare 80.000 de vizitatori. Axat ĂŪn principal pe upgrade de componente si vânzari de produse online din lichidari de stoc, www.upgradepc.ro ofera vizitatorilor acces la promotii speciale, cele mai avantajoase produse ale momentului, cu afisare de stoc, pret de catalog si pret special pentru produsele aflate ĂŪn lichidari de stoc. Cu o interfata intuitiva, site-ul introduce vizitatorul ĂŪn universul IT, de unde nu lipsesc articole si un forum de specialitate precum si suportul tehnic gratuit al specialistilor Flamingo pentru asamblarea de PC-uri, alegerea solutiei IT optime sau upgrade-ul propriului sistem de calcul.
 
Paris Saint-Germain castiga cu solutiile CRM Oracle

Prestigiosul club de fotbal Paris Saint-Germain a implementat o solutie CRM Oracle pentru a-si asigura o sursa constanta de venituri, care nu depinde de palmaresul sezoanelor sportive. Actionand ca o veritabila companie de e-business, clubul si-a transformat suporterii in clienti, sporindu-si profitabilitatea si oferind fanilor servicii de calitate prin intermediul centrului Oracle TeleService.
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŪntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX

OracleWorld Copenhaga
INTEL DEVELOPER FORUM
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002
Flamingo Road Show se intoarce in 2002
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]