1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
eBay si VeriSign anunta incheierea unui parteneriat strategic


eBay Inc., unul dintre cele mai importante magazine online internationale, si VeriSign, cel mai important furnizor de servicii digitale pentru trusturi, au anuntat un plan de cooperare care se va derula pe mai multi ani. Conform intelegerii, eBay va instale serviciile de autentificate VeriSign, va stabili o piata eBay pentru nume de domenii foarte cautate si va participa la o campanie promotionala de mari dimensiuni, ce se va desfasura pe mai multe domenii suporturi.

Termenii financiari ai acestei intelegeri nu au fost facuti publici.

eBay, care a facilitat vanzarea unor bunuri in valoare totala de peste 11 milioane de dolari in 2001, va folosi softul de autentificare VeriSign Authentication Service Bureau (ASB) pentru autorizarea noilor cumparatori. VeriSign ASB este un serviciu gestionat care foloseste infrastructura de autentificare a VeriSign, deja dovedita drept fiabila de catre experienta ultimilor ani, in domeniul tranzactiilor digitale.

Una dintre primele initiative de marketing a celor doua companii va fi tintita catre comunitatea de 46 de milioane de utilizatori ai comunitatii eBay, si va urmari promovarea inregistrarii de drepturi asupra numelor de domenii. Adresa la care se pot inregistra, sau de unde pot fi procurate aceste domenii, este http://members.ebay.com/aboutme/verisign/.[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]