1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
VeriSign si AOL vor oferi mesagerie instant criptata


VeriSign si AOL Time Warner au anuntat incheierea unui parteneriat pentru lansarea unui serviciu criptat de mesagerie tip chat, prin intermediul AOL Instant Messenger, in chiar aceeasi zi in care compania rivala Microsoft Corp. a informat utilizatorii asupra existentei unei brese de securitate in propriul sau serviciu de mesagerie.

"VeriSign va acorda garantii de securitate pentru orice corporatie, in vederea autentificarii angajatilor care doresc sa trimita si sa primeasca mesaje criptate prin AOL Instant Messenger - AIM", a declarat David Gang, director pentru strategia produselor la AOL, in timpul unui eveniment organizat de VeriSign.

Poreclit "Enterprise AIM", noul serviciu a fost programat sa intre in faza experimentala la sfarsitul lui mai, a mai adaugat Gang. Corporatiile care doresc sa il intrebuinteze reprezinta aproximativ 25% dintre clientii estimati pentru AIM (peste 150 de milioane de inregistrari).[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]