1 - 15 august 2003

Strategies & Consulting
e&m Market
Market Research
Audit & Taxation
LawCurs valutar
luni,
10 martie 2008
1 EUR = 3 lei
1 USD = 2 lei
1 GBP = 4 lei

INFORMATII BURSIERE
Date, grafice si
informatii la zi despre toate actiunile cotate la

Bursa de Valori Bucuresti
Introduceti simbolul unei societati cotate
Serviciu gratuit asigurat de www.kmarket.ro

INFORMATII FONDURI
Date, grafice si valoarea titlului pentru
fondurile mutuale

inscrise in UNOPC


Serviciu gratuit asigurat de
www.kmarket.ro
Oracle
Compaq
 
eBay si VeriSign anunta incheierea unui parteneriat strategic

eBay Inc., unul dintre cele mai importante magazine online internationale, si VeriSign, cel mai important furnizor de servicii digitale pentru trusturi, au anuntat un plan de cooperare care se va derula pe mai multi ani. Conform intelegerii, eBay va instale serviciile de autentificate VeriSign, va stabili o piata eBay pentru nume de domenii foarte cautate si va participa la o campanie promotionala de mari dimensiuni, ce se va desfasura pe mai multe domenii suporturi.
 
Pod de fibra optica romano-bulgar

La intalnirea dintre ministerii comunicatiilor din Romania si Bulgaria, Dan Nica si Plamen Petrov, ce a avut loc la sfarsitul lunii mai, s-au pus la punct amanuntele legate de realizarea celei de a doua legaturi terestre transfrontaliere prin fibra optica in paralel cu construirea podului Calafat-Vidin. In acest proiect se vor implica operatorul bulgar de telecomunicatii BTC si cel roman, Romtelecom, lucrarile urmand sa fie finalizate pina in anul 2006. Pentru realizarea acestui proiect se va obtine o finantare nerambursabila de 70% din valoarea investitiei prin programele regionale ale Comisiei Europene.
 
Reduceri de pret on-line

Magazinul electronic de produse IT eMAG.ro (www.emag.ro) a lansat, in premiera in Romania, un program de recompensare a utilizatorilor sai. Astfel, acestia pot achizitiona cu reduceri foarte mari sau gratuit, orice produs IT sau pot castiga sume de bani ca agenti independenti ai companiei.
 
VISA INTERNATIONAL - Cea mai de incredere marca

Cititorii ReaderŽs Digest au votat Visa International drept "Cea mai de Încredere marca" a anului 2002 În categoria cardurilor de plata. Acest premiu a fost acordat În urma unui studiu de piata efectuat În 18 tari europene de catre ReaderŽs Digest la sfârsitul anului 2001, intitulat "European Trusted Brands 2002".
 
VeriSign si AOL vor oferi mesagerie instant criptata

VeriSign si AOL Time Warner au anuntat incheierea unui parteneriat pentru lansarea unui serviciu criptat de mesagerie tip chat, prin intermediul AOL Instant Messenger, in chiar aceeasi zi in care compania rivala Microsoft Corp. a informat utilizatorii asupra existentei unei brese de securitate in propriul sau serviciu de mesagerie.
 
Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference

On June 20, 2002, HP has showcased innovative mobile and office technology solutions to CEOs of America's fastest growing private companies during the Inc. 500 20th anniversary conference. This year, the annual event recognizes companies achieving the highest growth in net sales between 1997 and 2001.
 

 
Gândirea Stereotipa - o realitate ?
Ar putea flexibilitatea sĂŁ reducĂŁ obtuzitatea ?
Adina Riposan, Director
"Oamenii rezonabili se adapteazĂŁ cerinĂľelor lumii. Oamenii nerezonabili tind sĂŁ adapteze lumea dupĂŁ cerinĂľele lor. De aceea, progresul va depinde ĂŽntotdeauna de oamenii nerezonabili."
(George Bernard Shaw)

Limbaj si instrainare la 2Ghzps
Radu Rizea, Redactor Sef
Sa fi avut cate un leu pentru fiecare data cand am auzit ca "lumea se schimba rapid"... Nu e cazul sa mai facem aici apologia tehnicii care evolueaza mai rapid decat putem noi tine pasul, nici sa ne lamentam ca, in afara de cativa experti, nimeni nu mai intelege ce se intampla.

Innovative Mobile & Office Technology from HP, Showcased at the Inc.500 20th Anniversary Conference
Carrier-ii din telecomunicatii fac legea pe piata NSP
Servicii imbogatite de la CONNEX

OracleWorld Copenhaga
INTEL DEVELOPER FORUM
Conferinta Anuala Citrix in Romania - 2002
Flamingo Road Show se intoarce in 2002
Liberalizarea comunicatiilor in Europa de Sud si de Est
IBM organizeaza roadshow-ul "eServer and Storage Consolidation"
Conferinta Anuala Caldera in Romania - 2002[ Editorial ] | [ Cover Story ] | [ e-Business ] | [ e-Technology ] | [ Education & HR ] | [ Events ] | [ e-Shore Magazine ]